2025-02-26Life Yemek Ramazan ayı cumartesi günü başlıyor. Cuma gecesi ilk sahurla birlikte oruçlar tutulacak. Peki ama nelere dikkat etmeliyiz? Daha fazla göster
2025-02-11Life Yemek Bence sofrada mıhlama varsa ve fazla kalabalık değilseniz kahvaltının kalanını az tutmakta fayda var çünkü tıka basa doymanıza neden oluyor. Ay soğumasın derken bir bakmışsınız ekmeğin ve mıhlamanın yarısı bitmiş bile :) Daha fazla göster
2017-12-15Life Team Yoğun iş temposu, trafik, ev işleri,çocuklar derken yemek hazırlamak çoğu zaman gözümüzde büyüyebiliyor. Ancak hem zamandan tasarruf etmek hem de sağlıklı beslenmek mümkün! Daha fazla göster
2017-12-15Life Yemek Dibleyi tamamen çiğden yani malzemelerin hepsini çiğ olarak tencereye koyduktan sonra pişirenler de var. Fasulyeyi az haşlayıp soğanı kavurduktan sonra eklemek de bir başka pişirmek şekli. Sadece soğan kullananlar ya da içine lezzet katsın diye havuç da ekleyenler de var. Yani herkes kendi öğrendiği şekilde pişiriyor :) Daha fazla göster
2017-12-15Life Yemek Karadeniz’e ait bu tarifin inanılmaz bir lezzeti var. Birçok insan evinde turşu kavurmasının farklı versiyonlarını yapıyor. Kimi tereyağı, kimi sıvıyağ kimi ise salçasız hazırlıyor. Benim tercihim doğal lezzetini koruması adına zeytinyağı ile yapılması. Daha fazla göster
2017-12-15Life Yemek A, C, K, E vitamini, Folik Asit, demir ve magnezyum zengini olan pazıyı, mis gibi hamsiyle buluşturduk. Enfes bir lezzet ortaya çıktı. Daha fazla göster